Voordelen

De voordelen van HARU-Liner

✓ meer laadvermogen door de lage dichtheid

✓ lading gaat sneller schuiven waardoor de lostijd vermindert

✓ zeer slijtvast

✓ snelle montage

 

DE VOORDELEN VAN HARU-LINER

Haru-Liner is een nieuwe en innoverende kunststof-beschermlaag. Het is een slijtvast product dat zorgt voor onder andere een kortere lostijd en langere levensduur van uw kipper en aanhangwagen.

 

Als alternatief voor andere, vaak minder duurzame soorten coating biedt de HARU-Liner een kunststof-beschermlaag die je kan monteren in kippers en aanhangwagens vele voordelen. Het materiaal is met een dichtheid van 10 kg/m2 erg licht in vergelijking met andere beschermlagen, waardoor er meer laadvermogen ontstaat.

 

Het grootste voordeel van dit product is de lostijd die aanzienlijk wordt verminderd. Dit komt door dat de lading sneller zal schuiven met Haru-Liner. Dit vermindert meteen ook het risico op omvallen.

 

De HARU-Liner is geschikt voor het vervoer van zowel organische grondstoffen (graan, slib, meststoffen, klei, ...) als voor harde materialen (erts, grind, puin, kalksteen, ...).

 

Doordat de kunststof stevig op de bak wordt geschroefd en slijtvast is, blijft de kipper beter beschermd en investeer je met de HARU-Liner in een duurzaam en kostenbesparend product.

 

Ook voor een snelle en degelijke montage kan je bij Haru ToolS & Services terecht. Het idee is er om in de toekomst Haru-Liner ook te gebruiken voor andere toepassingen.

NIEUWE TOEPASSINGEN


De Haru-Liner wordt ondertussen reeds gebruikt in diverse stortbunkers. Hier zijn de vele voordelen eveneens duidelijk.


Daarnaast zijn op dit moment bezig aan de ontwikkeling om HARU-Liner ook te kunnen gebruiken op graafbakken van kranen, dumpers, etc. Blijf ons dus zeker volgen voor nieuwe mogelijkheden.