Over ons

HARU TOOLS

 

Uit beroepservaring kwam een idee.

ONZE VISIE

Daar we zelf (Haru Tools) bedrijvig zijn in de transportsector en dus dagelijks op weg zijn, kwamen we uit bij een bekend probleem. Ladingen die niet schuiven zoals het hoort en aluminium kippers die snel slijten door allerhande producten.


Voor dit probleem zijn we op zoek gegaan naar oplossingen. We hebben research gedaan, verschillende producten gebruikt die reeds op onze markt beschikbaar zijn, maar helaas niet voldoen.

Uiteindelijk hebben we een product gevonden in Amerika. Dit product bestelden we dan en plaatste deze in onze eigen kipper. Na een gebruik van twee jaar en een grondige evaluatie, stelden we vast dat dit product nog steeds intact was.


We konden besluiten dat dit, met al zijn voordelen, een ongeëvenaard product is in België. Vandaar dat we dit product ook beschikbaar maken voor de Belgische markt onder de naam HARU-Liner.

We zijn dagelijks   op weg

ONZE KLANTEN

We vervoeren vooral leem voor baksteenfabrikanten. We hebben heel wat geëxperimenteerd met verschillende materialen, maar de krasvastheid, sterkte en vooral het snelle uitschuiven van de erg plakkende leem uit de kipper heeft ons doen kiezen voor HARU-Liner.

  

MARC HERMANS - Leemgroeve Hermans-Coenegrachts

Dat is pas kwaliteit! Merci voor de geleverde prestatie. Ik heb letterlijk 2 pistons te veel op de kipper nu.PETER PETERS - beroepschauffeur